Bryllupsreise

Dagen etter bryllupet vårt reiste vi hjem igjen til Drammen for å pakke om fra kjoler og sjakett til shorts, t- skjorter og sommerklær.

Siden vi har to småbarn så bestemte vi oss for at vi tar med oss barna og svigermor på bryllupsreise. Vi hadde ingen ønsker om å reise bort fra barna, så derfor tok vi dem med, for å kunne være litt mer uavhengig tok vi også derfor med svigermor. Turen gikk til Frankrike i en liten landsbygd som heter Lourges.

Her lånte vi huset til en venn av meg. Ett kjempe fint sted hvor man virkelig får slappet av og nytt late dager. Landsbyen ligger mellom Nice og St.Tropez litt inn i landet.  Noen av dagene ble vi bare ved bassenget, mens andre dager var vi på forskjellige utflukter som vingårder, små koselige landsbyer, og selvfølgelig var vi flere ganger innom St.Tropez. Dette er en koselig liten by som vi trivdes meget godt i. Mange fine restauranter og små gater med hyggelige butikker. Vi hadde en kjempe fin uke, hvor vi fikk landet litt etter bryllupet og følelsen av en litt forlenget sommer.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prosjektlederen

prosjektlederen

30, Os i Hedmark

Kategorier

Arkiv

hits